Om

Om mig

Jeg er uddannet rytmik- og afspændingspædagog og har en pædagogisk diplomuddannelse i dramapædagogik.

Hele mit professionelle liv har drejet sig om at undervise i bevægelse. Jeg har undervist i alt fra forældre & barn rytmik, skolebørn i yoga, gymnasieelever i drama, flygninge i afspænding, lærere og pædagoger i at integrere bevægelse i deres undervisning m.m.


Da yogaen i mange år har været min faste følgesvend, fik jeg lyst til at uddanne mig til yogalærer. For mig var det en virkelig spændende dør at gå ind af. Det har indtil videre fået mig til at uddanne mig indenfor Hatha yoga,yin yoga, restorativ yoga, pranayama & meditation, hormonyoga og  mindfulness/MBSR.


Som billederne måske antyder, så elsker jeg vand og svømmer ved sø, fjord og hav året rundt. Jeg er derfor ved at bygge en campingvogn om til en sauna og jeg vil glæde mig til, at jeg i løbet af vinteren kan tage dig med til events, hvor vi skal lave yoga, svømme i det kolde vand og få varmen i saunaen.

I starten var yogaen for mig en fysisk træningsform. En måde at holde mig stærk og smidig. Med årene har min yogapraksis fået en ekstra dimension. Det er blevet til en måde at tage vare på mig selv og finde ro og fokus i hverdagen, når den bliver udfordrende.Lene Stein