events

Events

Udendørs sommeryoga

Jeg er netop flyttet til Herslev og glæder mig til at møde folk fra byen (andre er også velkomne).
Jeg laver derfor 3 gange gratis udendørs Hatha yoga i min have:Bognæsvej nr. 2 og ved Herslev strand(vi mødes ved badebroen).

Mænd og kvinder, nybegyndere og rutinerede, unge og gamle er velkomne.
Har du din egen måtte, er du velkommen til at tage den med, ellers kan du låne en nysprittet af mig. Medbring selv et tæppe.Datoer & sted:

onsdag d. 24/6 kl. 17.15 i haven ved Bogenæsvej 2

søndag d. 28/6 kl. 9.00 ved stranden

onsdag d. 1/7 kl. 19.30 ved stranden


I tilfælde af regn vil yoga blive aflyst.
I tilfælde af megen blæst vil yoga på stranden flyttes til haven.

Sker der ændringer, vil jeg slå det op på FB: yogaway.dk

Tilmelding ikke nødvendig, du skal bare møde op.
Yin yoga & cello


På denne efterårsaften får jeg besøg af cellisten Ida Riegels og du kan glæde dig til en helt særlig og eksklusiv sanseoplevelse.

Ida vil akkompagnere min 2 timers yinklasse, hvor rummet fyldes af celloens smukke toner og du kan opleve vibrationerne fra musikken i din krop.

Yin yoga er en langsom  yogaform, hvor vi arbejder effektivt med at løsne op for kroppens spændinger og balancere nervesystemet. Hver stilling holdes i 3-10 minutter, så der arbejdes dybt inde i kroppen med bindevæv, led, knogler og ledbånd.

Der er få deltagere på holdet og jeg vil guide alternativer, hvis der er behov for det. Workshoppen er derfor for alle, uanset køn, alder og fysiske begrænsninger. Et kernepunkt i yinyogaen er, at vi oplever stillingen indefra og slipper ambitioner om, hvordan stillingen ser ud udefra.

Der vil være en lille forfriskning efter workshoppen, til dem der ønker det.

undervisere: Lene Stein /yogalærer & mindfulnessinstruktør

             Ida Johanne Kühn Riegels / cellist - Danske musikkonservatorium


NY WORKSHOP I EFTERÅRET 2020 / dato kommer snart. Kontakt mig hvis du vil kontaktes, når datoen er fastsat.© Copyright. All Rights Reserved.